Det toneangivende franske plateselskapet Animal63, som blant annet står bak The Blaze, presenterer LOVE SUPREME, som slipper sin debut-EP LOVE SUPREME 26. April.

Det krever et visst nivå av frekkhet og mot å navngi et musikalsk foretak LOVE SUPREME, et navn som for mange er synonymt med jazzsaxofonisten John Coltranes ikoniske verk med samme navn. Men Joseph Morice og Kenzo Roz er fryktløse nok til å følge i gigantens fotspor.

Like før Epen slippes, deler duoen musikkvideoen til Lonely Feelings, en video som er regissert av Simon Schmitt, en ung regissør som allerede har gjort ikoniske kampanjer for Adidas og Nike, som for eksempel den velkjente House Party of Adidas Originals med Run DMC og Daft Punk.

Duoens melodier er langsomme, tålmodige og med enorm takhøyde. De kan minne om stilleben-malerier, men de er fulle av liv og følelse.

Produksjonene er både ydmyke og flamboyante og gir sangene den plass og dybde de har behov for. Den unike lyden av LOVE SUPREME trekker oss, med sitt jazzede klaver, tårefremkallende horn og de bløte elektroniske temaene, mot kanten av de gjengse musikalske referenserammer. Er det jazz, downtempo elektro eller sjangerløse tusmørkesanger, som venter på daggry?