Norskættede Tanner Peterson er en artist og produsent fra Brooklyn, New York som entret musikkscenen i 2016 under navnet Tanners. Den selvtitulerte debut-EP'en hennes kom ut i 2018, og mottok anerkjennelse fra både Stereogum, FADER, NYLON, Line of Best Fit, Indie Shuffle og mange flere. Tre av singlene havnet på andreplass på HypeMachine-listene. Hun har også skrevet låter med folk som Matt Parad (Tinashe/Kacy Hill), Michael Tighe (Jeff Buckley), Mike MacAllister og Julie Hardy (Donna Missal).

Nå er Tanners ute med videoen til låten Venus fra fjorårets EP. Handlingen er i sin helhet basert på performeren Samantha Bergeron, som Tanners umiddelbart ønsket som midtpunktet I historiefortellingen.

- Karakteren jeg spiller er apatisk, irritert og bare generelt i dårlig humør når hun motvillig blir dratt med på fester av vennene sine. Men det endrer seg når hun kommer i kontakt med Samantha, forklarer Tanners.

Gjennom sine flytende bevegelser, representerer Samantha en sinnstilstand som Tanners konstant jobber for i dagliglivet.

- Hun er grasiøs, rolig og beveger seg med strømmen, ganske bokstavelig.

Låten er et produkt av den forvirrende tiden Tanners opplevde etter å ha returnert fra Asia til travle New York.

- De dramatiske stemningsendringene fra verset til refrenget, speilet mye av det jeg følte på den tiden. Som en massiv krasjlanding, men med en lys etterglød.

Akkurat nå er Tanners i studio og er snart ferdig med sin andre EP, i sessions med en rekke New York og LA-baserte låtskrivere og produsenter. Her jobber hun også med sitt debutalbum.