Med låten Somebody Like You fikk LOST IN LNDN stor oppmerksomhet med spilletid på NRK P3, og 1. plass på Norway Viral 50. De er snart spilt over 100 000 ganger på Spotify og har allerede rukket å opptre på scener landet rundt, deriblant foran et fullsatt Parkteatret sammen med Comet Kid.

Det Oslo-baserte bandet slapp nylig sin femte singel Just For Show, og nå har låten fått egen musikkvideo. Du kan se den for første gang her på Musikknyheter ovenfor.

Bandet beskriver videoen slik:

- Låten handler om fasaden man prøver å opprettholde etter et brudd. Hvor man trer på en maske for å vise seg fra sin sterkeste side til de rundt seg, men i virkeligheten foregår et innvendig følelsesmessig kaos. I videoen valgte vi å gjøre en veldig bokstavelig tolkning av akkurat den masken, hvor de to motstridende uttrykkene beskrives som to ulike rom man vandrer mellom. Ett rom hvor man føler seg «hjemme» og trygt, et annet som beskriver fasaden man holder opp, og hver person er portrettert med en maske.

Med en fot i mainstream-pop og den andre i et indie-landskap, har LOST IN LNDN skapt sin helt egen type soveroms-produsert pop.

Bandets første EP er planlagt å komme i høst.