Mandalai Lamas er et psykedelisk rockeband fra Halden stiftet av Håvard Dahle (sang og gitar) i 2018. Bandet gjorde i februar 2018 sin debutkonsert som oppvarming for det amerikanske bandet Lee Bains III and the Glory Fires og har siden spilt aktivt live og har opparbeidet seg et godt rykte som liveband med blant annet en terningkast seks for sin opptreden under Sørveiv i Kristiansand i november 2018.

Bandet er nå i gang med å fullføre sitt første album som bandet har gjort helt selv og som vil bli utgitt på Big Day Records i løpet av 2019. Mange av medlemmene i bandet har allerede lang fartstid som musikere og har spilt i band som blant annet Warp Riders, De Marvells, Huma Luma, Twintoulouse, Soul Ginger og Ay Caramba.

I dag kjører Musikknyheter.no premiere på videoen til den strålende singelen «I Wanna Be Your Man».

- Musikkvideoen til "I Wanna Be Your Man" minner om de rare musikkvideoene som Beatles lagde i sin tid og det er også meningen da disse var våre største inspirasjonskilder da vi filmet den. Utifra klær og visuelle uttrykk har vi brukt 60-tallet som mal på videoen og vi har kjørt 8mm effekt for å forsterke dette. Hele filmen er lagd på sparket og alt man ser i filmen er resultatet av spontane, sprø ideer på location, men vi har hatt i bakhodet hele tiden at det handler om at vi "wanna be your man" og forsøkt å understreke dette i deler av videoen. Vi har også brukt slapstick-humor lik Benny Hill i videoen, særlig der hvor Black Snake løper etter jentene på gresset.

Forsidefoto: Iselin Aurora Irgens Eriksen