- Losing Me handler om det du skulle ønske du kunne høre når du har det spesielt vanskelig, samtidig som du er stemmen til noen andre som trenger det. Den handler om å holde kontakten når det er så mye i et moderne liv som skaper en illusjon av samhold, mens den egentlig får oss til å føle oss mer alene, sier Gabrielle Aplin om den ferske låten.

Om samarbeidet med JP Cooper sier hun;

- Jeg har vært stor fan av JP i mange år, og ble utrolig glad når han sa ja til å være med på sangen. Jeg så ham gjøre et akustisk sett på en festival for tre år siden, og har hatt lyst å jobbe med ham siden.

JP Cooper, som forøvrig har vært aktuell med låten Sing It With Me i samarbeid med vår egen Astrid S i sommer, har følgende å si om den nye låten;

- Alt jeg kan si er at Gabrielle Aplin er ekte vare. Det har jeg syntes lenge, så da hun kom til meg med denne sangen var jeg bare ekstremt glad for å bli involvert. Det er en vakker låt som berører ved en kjærlighet jeg tror alle kunne ønske de fikk oppleve. Gabrielle fortjener å være en stor stjerne, og jeg håper bare at alle liker denne sangen like mye som jeg selv gjør.

Losing Me er hentet fra Gabrielles kommende tredjealbum, som er ventet tidlig neste år, og følger singlene Nothing Really Matters og My Mistake. Låten er produsert av Lostboy (Liam Payne, Mabel) og Mike Spencer (Zara Larsson, Tom Walker, Rudimental).