Gutta fra Donkeyboy har det siste året gjort stor suksess med sitt nye prosjekt Rat City. Debutsingelen Kind of Love med tidligere Idol-deltager Isak Heim på vokal, har herjet på hitlister og radio siden den kom ut i februar, og solgt til dobbel platina.

Singel nummer to, Deliriously Good, kom ut i august - og nå er de aktuelle med nok en ny låt. Denne gangen sammen med kanadiske Kiesza, kanskje mest kjent for singelen Hideaway. Kiesza har tidligere samarbeidet med Donkeyboy på låten Triggerfinger.

Om det nye samarbeidet sier hun;

- Cato, Kent og jeg har kjent hverandre i mange, mange år. Jeg var en stor fan av dem da jeg var en sulten artist i New York, lenge før Hideaway kom. Jeg flyttet nesten til Norge for å jobbe med dem på et tidspunkt, rundt den tiden vi slapp låten Triggerfinger. Vi har en musikalsk kjemi som er virkelig sjelden og spesiell, og det har alltid føltes som om vi har hatt noe ugjort business frem til nå. Jeg synes det nye prosjektet deres Rat City er så bra. De fortsetter med å overgå seg selv, og jeg elsker hvordan de holder seg til hvem de er uansett hva folk forteller dem."

Gutta i Rat City kommenterer;

- Det var flott å være tilbake i studio med Kiesza da hun var i Norge i sommer. Hun kom og la på en fantastisk vokal og flott, tøff tekst. Hun spurte om hun kunne få være en karakter i videoen ettersom hun er en stor fan av Rat City-universet, så vi skrev henne inn.

Den animerte videoen følger i samme spor som de to foregående - alle er laget av Anders Paus Hedberg.