Etter å ha tilbrakt mesteparten av fjoråret i studio og på turné, er Dagny i dag ute med singelen Come Over. Låten er første smakebit fra hennes kommende debutalbum.

- Låta er en ganske selvforklarende liten sak som feirer fasen av et forhold når man akkurat har møttes. La meg si det slik: Hvis du møter noen som vekker interessen din, kan "Come Over" være din fryktløse, ballsy og begeistrede invitasjon til å bli bedre kjent, sier Dagny om singelen, og tilføyer:

- Særlig hvis personen er en brannmann som liker valper...

Tromsøværingen Dagny Norvoll Sandvik har siden debuten med Backbeat i 2015, bygget seg opp til å bli en av landets mest spennende liveartister, låtskrivere og popsnekrere. Hun har samarbeidet med låtskrivere som Ludvig Söderberg (Tove Lo, Ellie Goulding) og Jason Gill, og resultatet har så langt blitt hiter som Wearing Nothing(2017), Love You Like That (2017) og Used To You (2018). Katalogen hennes har nå over 220 millioner strømminger, og EP'en Ultraviolet fra 2016 ble kritikerrost av et samlet anmelderkorps.

Musikkvideoen til Come Over er laget av regissør-duoen TUSK som består av Kerry Furrh & Olivia Mitchell. De to har blant annet jobbet med artister som Camila Cabello, Halsey og Nicki Minaj tidligere.

Dagnys debutalbum kommer i løpet av 2020.