Torsdag 28. mai 2020 inviterte Daniel Kvammen et knippe av sine aller mest dedikerte fans til en helt spesiell konsert, høyt oppe i et Solobservatorium på Harestua. Dette for å markere starten på prosjektet «Guta Som Gret» og for å feire ny single "Falle frå jorda». Verken han eller publikum var klar over hva som ventet dem. Det ble et helt unikt møte mellom artist og fans. Nå er det hele fanget i den gripende musikkvideoen til samme single.

For å si det med Daniel sine egne ord:

- Eg er heldig nok til å få ha verdens aller beste jobb
Å spele musikk, for mennesker, som faktisk bryr seg om det eg driver med. Eg fatter ikkje at det går ann å være så sinnssvakt heldig! Uten desse menneskene. Ingen allsang. Ingen sinnssvakt heldig meg.

Det var først da fansen begynte å sende mail og sende mail for å melde seg på at Daniel virkelig skjønte hva han stilt i stand.

- Lite visste eg at eg skulle få verdens finaste meldinger. Det er virkelig noko av det mest rørande eg har lest. Heilt vilt og stort å tenke på at eg får være ein del av folk sitt liv på denne måten".

Her er utdrag fra Kvammen-tilhengere som ville bli med på konsert.

«Det kommer nok til å rakne litt for meg hvis jeg må gå glipp av dette her»

«Jeg tror er en av Daniel sine største fan, vært på 32 konserter»

«Jeg må fortelle at jeg fant en av mine aller beste venner gjennom Daniel, noe som er ganske sjukt og veldig fint. Tenk det a!!»

«I fare for å virke megafan hører jeg på alt du lager»

«EG DØYR På ekte!»

«Jeg føler meg som en 14 år gammel fangirl til til tross for at jeg er enn voksen mann på 25 år»