- ”Honey” er en sang jeg skrev etter å funnet en gammel opptakskassett fra midten av 90-tallet. På kassetten kunne jeg høre en 18 år-gammel versjon av meg selv som snakket i ett sett i 45 minutter om hjertesorg og opplevelser på musikkfestivaler.

- Jeg ble så satt ut og emosjonell av å høre den lyse, lette og klare stemmen at jeg bestemte meg for å skrive en kjærlighetssang til meg selv den dagen.

- Og da jeg ba Stefan Ekström om å lage en musikkvideo til sangen, ble vi enige om at den skulle fange følelsen av å være ung og dedikert, og å gjøre sin greie, helt på egen hånd, forteller Ane Brun om låten ”Honey”, og ideen bak videoen.


- Uavhengighet var et nøkkelord da vi bestemte oss for lokasjonene i denne videoen, sier Stefan Ekström (regissør).

- Vi ville finne steder som fanget disse unge menneskenes univers, en drømmeaktige turnhall, en skatepark og til slutt, en åskam, der dansen kan fortsette i all evighet.

- Grunnet pandemien, måtte vi filme danserene i Stockholm og Ane Brun i Oslo, med den norske cinematografen Janne Lindgren.

- Jeg ville at Ane skulle bevege seg fremover langs gaten gjennom hele videoen, med et kamera som beveget seg baklengs, for så å sette dette sammen med koreografien fra Stockholm, sier Ekström.Koreografen Niki ”Awandee” Tsappos har vunnet mange internasjonale dansekonkurranser, og var verdens første kvinnelige danser som vant Juste Debout World Final i Paris.

I 2016 vant hun to Guldbaggar (Sveriges Oscars) for sin deltagelse i dokumentaren Niki and Martha, og mottok den prestisjetunge Cullberg Award samme år.

Niki begynte å danse i ung alder, og har bestemt seg for å dedikere sitt liv til dans og fysisk uttrykk.

Hun har sitt utspring i Hip Hop-kulturen, og er i dag et respektert navn innen Streetdance verden over. Hun har også utviklet unike metoder og teknikker for opplæring, og hennes kurs og workshops er internasjonalt anerkjente og populære.

Jeg har vært en stor fan av Niki ”Awandee” Tsappos etter at jeg så dokumentaren «Niki & Martha» i 2015, og har ventet på en god unnskyldning til å samarbeide med henne siden det. Jeg ble så glad da hun takket ja til å være koreograf og casting-ansvarlig for musikkvideoen til «Honey». Jeg er så fornøyd med dansingen, og hvordan energien og dynamikken til danserene løfter budskapet i sangen min. Jeg elsket også å få en privat danseleksjon med Niki på Zoom, sier Ane Brun.