Eivør er ute med singel og video nummer tre fra det kommende albumet Segl. Let It Come er en storslagen elektronisk låt med den den sterke, gode og skolerte stemmen til Eivør Pálsdóttir fra Færøyene kraftig framme i lydbildet. Videoen er spilt inn på Island og er en tematisk etterfølger til den forrige låten og videoen, Sleep On It.

«Sometimes I overthink the most simple things/I go blind, I don’t see the solutions in front of me» . Slik starter låten. Men akkurat nå er Eivør klar for det som måtte komme: « «Let it come/bring it on».

Selv sier Eivør dette om Let It Come:
«Denne låten er en oppfølger til min forrige single Sleep On It – mens den handlet om insomnia og om å ta vanskelige valg, handler Let It Come om å komme ut I andre enden av den kampen, omfavne usikkerheten din og om å finne mot til å tro at noe bra kommer til å komme din vei».


Foto: Sigga Ella

Videoen er minst like storslagen som musikken. Eivør omgir seg med is, svart steinlandskap, flammer og en skummel mann. Verdt å nevne er at videoen er regissert av Einar Egil og at Tómas Lemarquis, som har spilt i høyprofilerte filmer som «Blade Runner 2049» og «X-Men: Apocalypse», innehar en av hovedrollene i videoen. Sammen med Eivør selvsagt.

Det nye albumet Segl slippes 18.september og byr på gjesteopptreden fra Ásgeir og er co-produsert av Daniel Heath. Sistnevnte er bl.a. kjent som samarbeidspartner til Lana Del Rey. Musikknyheter kommer tilbake med både intervju med Eivør og anmeldelse av albumet.


Mer om Eivør kan du lese her