The Flash Gordons fra Narvik er ute med sitt fjerde album «Hole In The Sky». Plata er mikset og mastret i Lionheart studio i Oslo med Øyvind Voldmo Larsen bak spakene, og gitt ut på TFG records. Låtene og tekstene til The Flash Gordons er laget og skrevet av Thomas Hofstad som også er vokalist og frontfigur i bandet.

Første singel fra albumet er Dead Roses.

- Låten handler om situasjonen menneskene i vår moderne verden opplever nå. Miljøet forvitrer, pandemier herjer og menneskene ser ut til å ikke bry seg stort om dette. Dead roses er en hyllest til å vekke opp folket og ta tak i disse tingene som skjer nå før det er for sent. Tekstens lyd ligger i å vekke opp de døde minnene som egentlig alle mennesker har iboende, og se realiteten i dagens situasjon, forteller Narvikbandet til Musikknyheter.no

- Musikkvideoen laget av Stig Fostervold gjenspeiler teksten\handlingen i låten veldig godt. Stig er billedkunstner, og har laget en meget visuelt bra video, samtidig som temaet i låten blir formidlet på en sjokkerende og litt sær\skummel måte.

- Hovedpersonen i videoen er en kvinne som står opp fra de døde og lager et vakuum eller hull i jorden med sin eksistens. Videre vekker hun verden eller de døde rosene med sitt værende. Til slutt i videoen går verden under, og en ny er på vei. De døde rosene stiger opp og faller til slutt under denne levende døde kvinnen, som også er symbolet på en mors skikkelse, dvs jorden er alle menneskers mor, avslutter de.

Sjekk ut albumet «Hole In The Sky» her:Følg bandet på Facebook