Dette firkløveret i midten av tjueårene har spilt sammen siden ungdomsskolen, og har brukt øvingene på bandrommet og soverommet på å finne sin greie. De har revet seg i håret, byttet ut vokalister, spilt inn demoer, kastet demoer og til slutt flyttet de trommeslageren fremover på scenen og foran mikrofonen. Da smalt det!

Da vokalisten endelig var på plass fulgte også låtene, og sounden de hadde lett etter var endelig der. Med aggressiv vokal og fengende låter på løpende bånd, er JOYLESS i gang med å lage musikken de digger, men som de ikke finner i platesamlingen.

Inspirasjonen er hentet fra surf-punk fra California og band som Fidlar, PUP, Ty Segall og Cloud Nothings, men det er også lett å trekke paralleller til våre venner fra nabolandet, The Hives. Og da har vi endelig et band i Norge som skal erobre alle som har et godt øre for catchy punkrock.

Førstesingelen «Want You Gone» kan på god vei avkrefte at rocken er død og den gir deg et overtydelig hint om at norsk rock/punk fortsatt har noe de. skulle ha sagt.

- I utgangspunktet var dette ment å være en roligere låt, da vi tenkte å basere låta på intro-riffet, men da vi begynte å leke med refrenget og vokalen forstod vi at vi måtte gå all-in. Vi har skrevet en låt vi håper skal slå deg i bakken, samtidig som du synger med hele veien. Se for deg den råeste fight-scenen i en actionfilm, det var litt det vi så for oss da denne låta begynte å ta form, sier bandet om låta.

«Want You Gone» slippes fredag 20.november på Vestkyst Records