Den Sydney-baserte trioen Middle Kids, bestående av frontfigur og låtskriver Hannah Joy,multi-instrumentalist Tim Fitz, og trommis Harry Day, annonserer i dag deres andre album, Today We’re The Greatest. Dette albumet blir oppfølgeren til den kritikerroste debuten Lost Friends fra 2018, som ble Album of the Year på Triple J Radio og nominert til Best Rock Album
på the ARIA Awards. Platen ga dem også supportjobber for band som Bloc Party, War on Drugs og Cold War Kids i tillegg til live-fremføringer på flere TV-shows, inkludert Conan, Jimmy Kimmel og The Late, Late Show with James Corden.

Platen er spilt inn og produsert i Los Angeles av Lars Stalfors (St. Vincent, Soccer Mummy, Purity Ring) og slippes 19.mars.

Sammen med annonseringen, deler det australske bandet i dag også den nye singelen Questions sammen med en musikkvideo.
- Questions handler om de falske forestillingene vi har om nære forhold. Jeg pleide å drikke mye, og de fleste av mine tidligere forhold kretset rundt det.
Jeg tror ikke at jeg virkelig kjente dem, eller de meg, som et resultat av dette. "Questions" handler om folk som er med hverandre, men som ikke er nære, forklarer Hannah Joy.

Singelen kommer med en one-take video regissert av bandets cinematiske samarbeidspartner, W.A.M Bleakley. Den kan du sjekke ut ovenfor.