Julia Stone har i dag gitt ut en forsmak på sitt forestående tredje soloalbum "Sixty Summers" med låta 'We All Have' med Matt Berninger fra The National. "Sixty Summers" vil bli utgitt fredag 16. april (via BMG) - på grunn av en forsinkelse i vinylpresssa.

‘We All Have’ fra "Sixty Summers" er en nydelig ballade som hyller ethvert menneskes evne til å helbrede seg selv i møtet med ødeleggende smerte. Med varsomt piano og fingerspill på gitar viser ‘We All Have’ variasajonen i "Sixty Summers". “Denne sangen handler om hvordan alt transformeres og endrer seg; selv om du føler deg sliten kan det snu, sier Stone. "Kjærlighet er alt vi virkelig trenger - ikke kjærlighet med noen andre, men kjærlighet i hjertet."

Matt Berninger, frontfigur for The National, som er med på den fantastiske låta, er entusiastisk over å være med på 'We All Have': "det er alltid inspirerende å høre gamle venner som lager så fantastisk musikk. Jeg har vært en stor fan av Julias musikk i lang tid, og det var så gøy å bli invitert til å bli med på dette! "

‘We All Have’ er den fjerde låta som blir gitt ut fra "Sixty Summers". Den kommer etter Stones første solo-singel på flere år, 'Break' med blendende månelys pop, den herlige verdenshitten 'Unreal' og sist den drømmende ‘'Dance'. Hver av singlene har kommet med albumcover laget av Stone og hennes kreative samarbeidspartnere Jessie Hill for 'Break' og 'Dance' og Bonnie Moir for 'Unreal'. På slutten av 2020 kom Stone med de tre singlene på en EP med tittelen Twin. Hun fant også tid til å gi ut en firespors jule-EP med tittelen "Everything Is Christmas".

Singelen 'We All Have' blir også ledsaget av en musikkvideo regissert av to ganger ARIA-nominerte regissør Gabriel Gasparinatos (Baker Boy, ONEFOUR). Med Gabriels fetter, Jesse Gasparinatos, en andre generasjons Abalone-dykker med base utenfor Australias sørligste tasmanske by, ble videoen filmet på Isess fiskebåt sent i fjor.

Forsidefoto: Brooke Ashley Barone