Shaun Bartlett er ute med den fengende singelen "Forever Gone" som er tredje smakebit fra hans kommende album "Roots and Veins" som slippes 12. mars. I dag slipper han også video til låta.

Den hardtarbeidende norsk-britiske artisten, produsenten og labelmanageren Shaun Bartlett er ute med den forlokkende låten "Forever Gone" som er siste singel i rekken fra hans kommende fjerde album. Låten stiller en rekke umulige spørsmål og minner oss på? at det eneste som varer evig er det faktum at når vi er borte, så er vi borte.

Albumet "Roots and Veins" som slippes 12. mars er det første av sitt slag; det ledsages nemlig av en poetisk dokumentar-fjelltur-musikkvideo-album-film som ble til på en langtur i fjellheimen i Rendalen i fjor sommer. Det nye albumet er et 7-spors univers som spinner rundt noen av livets harde virkeligheter, her fortalt med storslåtte naturbilder gjennom linsa til en låtskriver med et tålmodig øye for detaljer. Shaun har skrevet og produsert albumet selv samt at han debuterer som filmskaper.

Musikkvideoen til Forever Gone er et utdrag fra denne filmen.

Shaun Bartlett har siden solodebuten i 2006 vært listet med flere singler på NRK P1, NRK P3 og P4. Han har vært special guest for Leonard Cohen og opptrådt på flere nasjonale TV-programmer, samt laget musikk for prisbelønte filmer og serier, som Emmy-vinneren Eyewitness med sangen "Savior Unknown" som nå har over 800.000 streams på Spotify.

Forsidefoto: Per-Erik Beck Bjørnback