De aller fleste kan relatere til hvor vanskelig det kan være å åpne seg for en potensiell kjæreste, og de fleste har kjent på redselen for avvisning eller å bli såret. Nå har Rikke Normanns nye låt, "I Dunno Love", fått en fargerik, men ensom, musikkvideo regissert av Mina Wang-Andersen. Videoen slippes i morgen, onsdag, 17. februar, men allerede nå kan du se den her på Musikknyheter.no.

Wang-Andersen har fanget følelsen av å være på leting, og hvor malplassert man kan føle seg i jakten. Rikke Normann går rundt i byen, drassende på en upraktisk tralle, mens hun stopper og synger på de merkeligste steder. Ingen stopper opp og hører på, det er som om hun er usynlig.Vi møter også tre av hennes alteregoer, fanget i hver sin bilderamme. «Ballong-Rikke» som er uskyldig og håpefull. Hun tror fremdeles at hun kan forstå seg på kjærlighet hvis hun bare fortsetter å prøve. «Frukt-Rikke» er mer skeptisk, men er åpen for eventyr og spenning. Og «Lys-Rikke», den pessimistiske tredje personligheten som har gitt opp all tro på kjærligheten og stengt seg inne

Mina og Rikke har jobbet sammen på flere låter og prosjekter, blant annet på musikkvideoen til Fire og Rikkes nettserie «Rikke’s Prateshow».
- Vi har veldig god kjemi, så det var helt naturlig for meg å gå til henne når vi skulle lage video til I Dunno Love. Jeg elsker å spille ball med andre kreative sjeler, så Mina fikk frie tøyler til å gjøre hva hun ville etter å ha hørt låta og hva den handler om. Heldigvis falt ideen hun kom opp med hundre prosent i smak hos meg. Jeg ble faktisk så inspirert at jeg skrev et par nye låter samme dag, sier Rikke om samarbeidet.

Forsidefoto: Mina Wang-Andersen