- Årabrot er i bunn og grunn et rockeband og Hailstones For Rain er et godt eksempel på den type transenderte og formendrede rockemusikk som Årabrot representerer. Hailstones For Rain er en rock’n’roll metamorfose og i tillegg en ulmende bibelsk katastrofe, sier Kjetil Nernes.

Video til "Hailstones For Rain" som er det siste av to kapitler. Se første del her

- Kinks Of The Heart og Hailstones For Rain-videoen er en historie i to deler. Det er historien om rock’n’roll predikantene Årabrot. Videoene er filmet i kirken hvor vi bor og omgivelsene rundt, våre naboer og venner er forsamlingen. Karin er 8 måneder gravid. Hvis du ønsker vite hva Årabrot virkelig er så er dette en perfekt introduksjon. Videoene er filmet og regissert av Obscure Film Collective, forteller Nernes om videoen

Årabrot er tilbake med "Norwegian Gothic", oppfølgeren til studioalbumet "Who Do You Love" (2018). Årabrot´s niende fullengder byr på samarbeid med Lars Horntveth (Jaga Jazzist), cellisten Jo Quail, Tomas Järmyr (Motorpsycho), Anders Møller (Turbonegro, Ulver) og Massimo Pupillo (Zu). En fantastisk produksjon av Jaime Gomez Arellano (Black Eyed Peas, Paradise Lost, Hexvessel, Oranssi Pazusu) sørger for den kjente Årabrot-sounden.

Årabrots kommende album "Norwegian Gothic" slippes 9. april 2021.

Forsidefoto: Simon Kallas