Marianne vokste opp på vestkysten av Norge, omgitt av havet og skiftende klima. Det har satt spor og inspirert, og resultatet er hennes egen svevende, inderlige og fengende pop.

For musikkbransjen og kritikere ble Engebretsen ryktet på gata etter releasekonserten på Blå i Oslo tilbake i 2017. Et utsolgt hus fikk servert albumet Redefined til strålende mottakelse. Debuten åpnet dører både her i hjemlandet, men også i utlandet, med mediaomtale og rotasjon på radio.

I 2021 er det seks år siden Marianne Engebretsen sang seg til semifinale og favorittstempel i The Voice på TV2. Siden har hun virkelig svart fra seg og levd opp til forventningene om en lys fremtid og artistkarriere. Med singlene Summerdays og Skeleton skrur hun forventningen enda høyere rundt albumet som kommer i løpet av året.

Nå har hun endelig fått laget en video til singelen Skeleton.

- Jeg skrev Skeleton tilbake i desember 2019, før vi visste noe om covid-19 eller lockdown. På en eller annen måte satte sangen ord på en følelse av ensomhet og smerte, jeg tror mange av oss har opplevd det siste året, inkludert meg selv. Musikken min har ved flere anledninger blir omtalt som cinematisk. Det jeg liker jeg, og synes det fortjener en video. Videoformatet inviterer på mange måter publikum nærmere tekstene mine, forteller hun til Musikknyheter.no