Ane Brun er klar med enda en single fra sitt kommende album, der hun har oversatt flere av sine nyeste låter til morsmålet. Denne gang har turen kommet til låten «Nærmere», en oversettelse av «Closer» fra det prisvinnende albumet «How Beauty Holds the Hand of Sorrow» fra 2020.

— «Nærmere» er min norske oversettelse av «Closer» (2020). Det er den tredje låten fra det kommende norske albumet «Nærmere». Låten handler om den der gamle klisjeen om at motgang gjør deg sterkere, at når du går gjennom noe utfordrende så kan du komme nærmere deg selv på forskjellige måter.

— Videoen er laget av Janne Lindgren, og filmet rundt premieren av «Virvelvind» på Teatret Vårt i Molde. Et stykke skrevet av Nina Wester og regissert av henne i samarbeid med Kristian Lykkeslet Strømskag, der de skapte historier basert på mine norske oversettelser av mine engelske tekster, forteller Ane til Musikknyheter.no

Denne uken hentet Brun ut enda flere priser for de to albumene hun slapp i 2020, som Årets tekstforfatter og Årets låtskriver under den årlige prisutdelingen til Musikförläggarna i Sverige.

Tidligere i år ble Brun tildelt to priser under Grammis i Sverige, i kategoriene Beste alternative popalbum (After the Great Storm) og Årets komponist.


Full pott til Ane Brun