Er den norske befolkningen sosialt utsultede surpotter etter 2 år med pandemi? Longfield & Super Skeletons nye låt "Parasite" er den perfekte medisin! Med sitt uhøytidelige og alt-inkluderende vesen, leverer bandet en intenst dansevennlig høydepunkt fra sitt kommende album.

- Det er på høy tid å kaste vekk apati og sarkastisk likegyldighet, maner frontfigur Jarle Langåker. Denne låta handler om å slippe løs alt av innestengte følelser og rense seg fra livets parasitter. Så ærlig man bare kan, og aldri se seg tilbake.

«Parasite» er, som hele det kommende albumet, unnfanget via spontan jamming i studio. Den musikalske viben er derfor det over-evaluerte og selvhøytideliges rake motsetning. Forvent deg energisk, dansbar rock med et sjukt smittende, ikke-unnskyldende hook, drevet frem av allsangvennlig vokal og bredbeinte gitarer.

- Det er på tide å feire at den mørke tiden er over! avslutter Langåker.

Musikkvideoen til Longfield & Super Skeletons «Parasite» er unnfanget på en RC-bane på Helganes tidligere i år, og er i sin helhet produsert (som alt annet LSS-relatert) av bandet selv. Videoen viser spreke sykler i høy fart med ekte knuffing og fall, med DIY-effekter som røyk i opptil flere farger, gnister, kapper sydd av mor, svinging av plysjterninger og close-ups av bart.

- Ingen i bandet er vante syklister, så etter to lange dager med mye tråkking hadde samtlige utfordringer med å både sitte og stå»

PS! Bandet gjør alle stunts i videoen selv (!)