Tidligere i år ble Michelle Ullestad stemt frem som en av de norske debutantene bransjefolk har mest tro på i 2022har mest tro på i 2022, i vår årlige kåring.

I dag er hun ute med ny musikkvideo til den oppløftende singelen «Sol». En leken klubb-aktig produksjon som virkelig får fart på dansefoten - smart og kledelig klekket ut av produsent Eirik Hella (Moyka).

INTERVJU: Michelle Ullestad- Ærligheten treffer mange

- Sol ble til ved en tilfeldighet. Jeg var på vei hjem en morgen, etter jeg hadde sovnet på et nachspiel kvelden før. På vei hjem ringte jeg på hos en venn av meg, vi tok en røyk i hagen hans. Vi skal ikke bare prøve å lage en sang da? spurte jeg. Også lagde vi demoen til Sol. Selvom teksten er trist, er målet med låten å få deg til å danse! Perfekt låt til å danse seg ut av vinterdepresjonen. Denne sangen er min favoritt, forteller hun.

I musikkvideoen har Michelle Ullestad med seg Lilje sin 7 år gammel datter. Musikkvideoen er regissert av Michelle Ullestad selv, og filmet/klippet av Synne Sofi Bønes.

Hennes forrige singel “Emilie” ble listet på P1 og utnevnt som ukens låt hos P3. “Sol” er tredje singel og tittelspor fra kommende EP som slippes i april.

Michelle spiller konserter i Oslo, Bergen og Trondheim i løpet av våren, og er allerede bekreftet til flere sommerfestivaler bl.a. Bergenfest.

Forsidefoto: Emili Carin