The Good The Bad and The Zugly ga ut deres femte album «Research and Destroy» i april. Vi var i ekstase og delte ut full pott og skrev:

Det er et rappkjefta skråblikk på alt som vil få plass i historiebøkene fra tidsrommet 2019-2022, fra dommedagsprepping til slanking, krig og incelkultur, og det er så deilig rampete og pønka at man knapt får nok. Alle sporene kan fint stå alene, men umiddelbar favoritt er Nostradumbass, som har et riff og et refreng det virkelig sparker av. Om ikke det blir Spellemann i kategorien Scandirock, blir jeg overrasket!

SPILLELISTE: : GBZ gr deg tidenes beste Scandirock-låter

I dag er GBZ ute med en splitter ny musikkvideo til låta «Diet 1-2-3».

- PK var topptrent fitness utøver før innspilling. Da han fikk spørsmål om å stille opp i musikkvideon slutter han å trene og søkte kostholdsråd hos Norsk Fedmeforbund. Han levde på en diett av Gorbys, frossenpizza og gelé med masse vaniljesaus. Han la på seg 20kg extra og forsøker nå å få seg jobb hos Staysman, sier bandet om videoen til Musikknyheter.no

Manus er av bl.a. Jakob Schøyen Andersen kjent fra Hit for hit på NRK og som også gjorde manus på forrige GBZ video "The Man Behind the (Oxygen) Mask"

Skuespillere er Per Kristian Aronsen som seg selv, og GBZ som seg selv.

Regi: Anders Bergh
Manus og co-regi: Jakob Schøyen Andersen

Fotsidefoto: Foto: Andras Varga