I oktober ga Thea & The Wild ut sitt tredje album Deadheading. Låtene Rip Tide og Poisoned Apple har allerede fått en tilhørende musikkvideo, og nå er det The Moment som står for tur.

Det er Lisa Enes som har regissert videoen etter en idé av henne selv og Thea Glenton Raknes. Metalldetektorist Truls Jørvum Waarhus spiller en sentral rolle.

- Det var en ganske spesiell og fin dag. Jeg hadde aldri møtt regissøren Lisa før og plukket henne opp på Frogn og så kjørte vi nedover mot Stokke i vakkert solskinn, og ble kjent mens vi nøt utsikten. Utrolig fint nedover der! Store jorder og fine gårder langs veien, forteller Thea Glenton Raknes.

- Så møtte vi Truls som er en metalldetektorentusiast og dro til Bøkeskogen i Sandefjord for å filme først. Den er fredet så vi bare lot som vi lette med metalldetektoren der, men så dro vi til Skjellvika-stranda og lette rundt på stranda før vi tok på våtdrakter og lette videre lengre ut på grunna. Jeg var nybegynner så jeg fant mest søppel, men også en mynt fra 60-tallet. Truls har funnet både sølvringer og mynt fra 40-, 50-, og 60-tall der, fortsetter hun.

Videoen slippes i morgen, fredag, men allerede nå kan du se den her på Musikknyheter. Sjekk den ut øverst i saken!