Kolbotnkvartetten MARBLES ga i vinter ut sitt andre album HUMOUR, i august slipper de en utvidet versjon av albumet med flere nye låter. Singelen Not in a Rush er ute i dag, med splitter ny musikkvideo!

"Låta Not in a Rush ble ironisk nok skrevet og spilt inn på ekstremt kort tid," forteller bandet. "Det samme gjelder musikkvideoen. Vi lagde den på to timer rundt i St.Hanshaugen.” Trommeslager i bandet og videoskaper Marius Ringen forteller videre om videoen: Likevel er det tydelig for meg at når man slapper av og hygger seg med gode venner foran og bak kamera blir det ofte resultatet bedre." Tidligere har bandet prøvd å lage og klippe kompliserte videoer til musikken, men her ville de heller bare understreke enkelheten og den avslappede stemningen i musikken. Et resultat de er godt fornøyde med.

"Jeg stilte med en gammel Golf som følgebil og eget kamera," forteller videoskaperen videre. “Og dermed ble produksjonsbudsjettet ca. 100 kroner hehe. Vi fikk litt frivillig hjelp av venner på dagen, og Sondre Engesæth er jo absolutt nydelig å se på, syntes vi? Produsent og bak synthene i bandet, Adrian Sandberg, fungerte som en slags kreativ konsulent. Vi gjør som regel alt selv :)"

Singelen kom til gjennom en hyggelig jam som oppsto langt inn i miksingen av det ferdiginnspilte albumet som kom i vinter. Store deler av låten består av det første opptaket, eller denne “live-innspilte” demoen. Not in a Rush kan ha vært inspirert av de mer lystige låtene “Heading Out” og “Make It Work”. Det er en tydelig bekymringsløshet i bunn, og teksten er mest sannsynlig inspirert av sinnstilstanden til Ferdinand & co da den var skrevet.

Låten handler om å ta seg god tid. Hva passer vel bedre nå inn i sommer og feriemodus!