Etter utgivelsen av singelen Your Blood i november, er AURORA tilbake med en ny låt. The Conflict of The Mind er produsert og innspilt i Rosendal i Vestland av Chris Greatti som har jobbet med artister som Lady Gaga, Willow, Yungblud og Grimes. Miksingen har Mitch McCarthy (Olivia Rodrigo, Lady Gaga, Conan Gray) stått for.

Musikkvideoen, som Aurora har co-regissert sammen med Kaveh Nabatian, skildrer hennes kamp for å passe inn, uten å miste identiteten.

- Jeg har en tendens til å isolere meg når jeg har vondt. Og med tiden har jeg lært at jeg har fratatt menneskene rundt meg æren av å være der for noen du elsker. Dypt der inne, under alt mørket, er det skjønnhet. Når du virkelig har åpnet deg, vil du finne en versjon av deg selv du trodde var borte. Og det blir vakkert.

- Snakk med hverandre før det er for sent. Alle familier opplever smerte, og jeg tror det å snakke med hverandre er en viktig del av helbredelsen. Etter stormen kommer fred.

Det er nå to år siden hun ga ut sitt tredje album The Gods We Can Touch. The Conflict of The Mind er smakebit nummer to av AURORAs nye materiale.

Siden hun debuterte i 2014, har AURORAs globale fanbase økt kraftig. Hun har solgt over en million album, har over 12,6 millioner månedlige lyttere på Spotify og hele 10 milliarder streams.

I 2022 var AURORA på en utsolgt turné i Storbritannia hvor hun avsluttet foran et fullsatt O2 Brixton Academy i London. Etter det reiste hun verden rundt på store scener på resten av hennes «The Gods We Can Touch»-turné. Hun headlinet også Øya-festivalen og opptrådte i fjor på en mengde festivaler, inkludert Londons All Points East Festival, Lollapalooza (Berlin, Argentina, Brasil, Chile) og Rock En Seine (Paris). Hun annonserte nylig en 10-dagers turné i Norge som nesten er utsolgt allerede.

2024 Aurora turnédatoer:

3. mars – Hamar Kulturhus, Hamar
7. mars – Røkeriet, USF Verftet, Bergen
8. mars – Røkeriet, USF Verftet, Bergen
9. mars – Røkeriet, USF Verftet, Bergen
13. mars – Byscenen, Trondheim
14. mars – Byscenen, Trondheim
16. mars – Stavanger Konserthus, Stavanger
21. mars – Sentrum Scene, Oslo
22. mars – Sentrum Scene, Oslo
23. mars – Sentrum Scene, Oslo