Primal Scream er et band mange vil si ikke trenger noen introduksjon, men allikevel har folk ganske forskjellig forhold til bandet. Noen liker deres roligere og mer utsvevende album, mens andre har en forkjærlighet til den mer rocka siden av bandet. Andre igjen til blues og country flørtene deres, men heldigvis er Primal Scream et så godt band at de dekker alle disse med glans, og spesielt live klarer alltid å glede alle i publikum både med deres favoritter og overraske med noen glemte perler.

«Det er lett å snakke om Primal Scream i en historisk setting med så mange klassikere bak seg, men med denne nye plata beviser de at de fortsatt er like aktuelle i dag, og live har de alltid vært en fantastisk opplevelse å være med på. Det blir en stor kveld på Rockefeller i slutten av november», sier Peer Osmundsvaag i Atomic AS.

Sist de var her spilte de gjennom hele deres klassiske gjennombruddsalbum «Screamadelica», men når de nå er tilbake for en ny konsert, er det med et nytt album på trappene også. «More Light» er deres tiende album og har blitt beskrevet som en liten reise gjennom Primal Scream sitt univers. Det at selveste David Holmes har steppet inn som produsent, og at de har med seg gjester som Kevin Shields fra My Bloody Valentine og Robert Plant med flere, gjør platen enda sterkere, og det lover godt for den kommende konserten.

Billetter i salg på Billettservice fra lørdag 15.juni klokken 09:00