Black Label Society entrer scenen foran et litt søvnig publikum som for det meste består av menn denne kvelden. For de som måtte være i tvil om hvor de er har bandet hengt opp gigantiske logobannere foran, bak og på begge sider av scenen. Røykmaskiner, lysrigger og en vegg av forsterkere er med på å sette stemningen som blir komplett når Zakk Wylde og resten av bandet går på med alt som hører med av skjegg, vester og hårete gitarer.

Setlista som viste seg å være en liten twistpose som bestod av beskjedne 4 sanger fra det nye albumet Catacombs of the Black Vatican, 3 sanger fra The Blessed Hellride, 2 fra Mafia, 2 fra Blessed Hellride, samt en sang fra henholdsvis 1919 Eternal, Order of the Black, Shot to Hell og Sonic Brew. En setlist som det er lite å utsette på.

Black Label Society - Rockefeller 03.03.15 photo BLS_20150303_1404_Terje_Dokken_zpsgh0fcqa9.jpg

Den obligatoriske tributen til Dimebag «In This River», hvor det blir hengt opp store bilder av den legendariske gitaristen i bakgrunnen før sangen blir spilt er ikke noe annet enn herlig amerikansk, og akkurat passe klisjefylt og fint nok til at det fungerer. At Wylde leker seg gjennom en pianosolo er i grunnen helt greit, men blir kanskje litt kjedelig i forhold til gitarsoloen han fyrte opp i midten av settet som til gjengjeld var en ren maktdemonstrasjon. Det er ingen tvil om at Wylde kan sine saker. Hvis man skal pirke bærer kanskje bandet litt preg av rutiner som gjør at de ikke helt klarer å løfte med seg publikum. Det blir et og annet forsøk på allsang, men ingen er i nærheten av en moshpit for å si det sånn. Totalt sett er bandet et amerikansk, veldrevent lokomotiv av metal hvor alt går på skinner fra start til slutt, og du får det du har betalt for, hverken mer eller mindre, men på en trøtt tirsdagskveld i mars er det mer enn nok, og BLS fortjener nok en gang stående applaus for vel gjennomført show.

Set list:

Whole Lotta Sabbath (Intro)
1. The Beginning... At Last
2. Funeral Bell
3. Bleed for Me
4. Heart of Darkness
5. Suicide Messiah
6. My Dying Time
7. Damn the Flood
8. Guitar Solo
9. Godspeed Hell Bound
10. Angel of Mercy
11. In This River
12. The Blessed Hellride
13. Concrete Jungle
14. Stillborn

Foto: Terje Dokken