Det var mange forventninger til kveldens konsert med Oscar Blesson på Pokalen. Rapperen fra Oslo har i den siste tiden blitt promotert gjennom Urørt på NRK P3 da han har vært en av de nominerte til Årets Urørt, men det ble dessverre et tap i duellen mot Cezinando. Siden 2014 har han jobbet sammen med den legendariske Tommy Tee og det var også han som var kveldens DJ.

Det var godt stappa i kjelleren på Vulkan Arena idet rapperen med dj, fotografer og kompiser dukket opp på scenen som nærmest er på bakkenivå. Tommy Tee snurrer Antidote med Travis Scott, som er blitt en klubbklassiker i hiphop-miljøet, mens han prøver å få noe liv i publikum.

Plutselig starter Oscar Blesson å rappe, nærmest helt ut av det blå, til en ganske så anonym beat. Han befinner seg bak miksepulten sammen med Tommy Tee og det er vanskelig å skjønne hvor han egentlig står med det samme. Det hele ser bare veldig usikkert og rotete ut. Det er heller ikke noe mindre distraherende at det står andre ufokuserte mennesker sammen med de på scenen som blant annet snakker sammen eller henger på telefonen.

Etter et par låter beveger han seg vekk fra miksepulten og frem på scenen. Men det hjelper dessverre ikke så mye når problemet ligger i andre ting som at dj'en snakker i munnen på rapperen, at det rappes store deler i uttakt, at bassen dreper det meste av lydbildet og det hele virker rett og slett bare som en veldig stressende opplevelse.

Det er ganske synd for det er ingen tvil om at Oslo-gutten kan rappe men han mangler en god dose selvsikkerhet og ydmykhet. Gi unggutten litt erfaring og tid så er jeg sikker på at han kan komme tilbake å gjøre opp for seg for det er absolutt ikke talentet det står på.