Norske EERA er basert i London og har blitt signert til det store Fat Possum Records - noe som i seg selv viser at EERA (aka Anna Lena Bruland) kan det å lage musikk.

Og det er heller ikke noe man lurer på ettersom konserten foregår. Totalt er de fire i bandet og sammen ser de ut til å kose seg i kjelleren på Revolver torsdag kveld. Oppmøte var middels, men det satt overhodet ingen stopper for det musikalske.

Som sagt så er det ikke noe spørsmål om hun kan synge, for det kan hun. Anna Lena har en vakker stemme som flyter mellom basslinjer, gitarer og trommer. Men det blir med det. Konserten bærer preg av mangel på dynamikk og det hele blir rett og slett ganske så kjedelig, dessverre. Midtveis så dukker det også opp problemer med bassen og herfra og ut blir lyden delvis handikappet. Den fine og tidvis forsiktige vokalen hennes drukner i altfor kraftig bass og høy synth.

Det som kan bli problemet med en festival som by:Larm er at det ofte hoper seg opp en haug uinteresserte og uengasjerte mennesker på konsertene som ødelegger for stemninga, og spesielt for de som virkelig har lyst til å få med seg konserten og jeg vil nok gjette at det preger artisten til en grad også. Dette var dessverre tilfellet igår.

Man savner låter som skiller seg ut på setlisten og man tar seg selv i å tenke at dette er en artist som blir fort kjedelig i livesettinger. Men det er ingen tvil om at hun funker på plate for der er hun dødsbra. EERA slipper sin første EP idag, EERA, overalt. Sjekk den ut!