CHINAH er en pop-trio fra Danmark som det er spådd store ting for i 2016. Lørdag kveld spiller de sin andre konsert under årets by:Larm og de inntar scenen med fullsatt sal.

De går på scenen og kaster seg rett ut i Minds, ei deilig rnb-låt. Det er tydelig at dette er en publikumsfavoritt. Det kan både være risikabelt, og en suksess å starte med en av deres aller kjente, men for CHINAH var det absolutt helt riktig. De fikk med publikum helt fra start og skapte god stemning.

CHINAH er en enkel trio med vokal, gitar og keys. Med noe backingtracks så gjør de det hele så enkelt, men så fint. Fine danser og beveger seg rolig rundt på scenen. Trygg og scenevant.

Resten av settet er en fryd for øra. Minimalistiske beats, anonyme synthlinjer akkopagnert med Fine sin vokal. Hun synger så perfekt at man på et tidspunkt tar seg selv å i lure på om det er playback. Men det er det ikke. Man blir bare lurt av hennes englemyke stemme.

At CHINAH er hypen verdt beviser de så til de grader lørdag kveld. I et by:Larm program som drukner i elektronika og urbanmusikk skal det desto mer til for å skille seg ut, men de beviser at det absolutt er en plass verdt på årets festival.

Vi gjorde et intervju med CHINAH i forbindelse med deres norgesbesøk, sjekk det ut her.