Svartepeeng tok turen til by:Larm fra Mjøstraktene, og spilte opp til "dans" på Revolver lørdag kveld. Det var ikke mye i kjeller-venuen som vitnet om at vi nettopp har gjennomgått strenge restriksjoner på grunn av en pandemi; allerede et kvarter før bandet gikk på scena var det stappfullt med glade mennesker klemt inn i alle kriker og kroker.

Så fort Neseblod kjørte i gang på scena var kaoset komplett. Det var halvannet års oppdemt energi, frustrasjon og fest som skulle ut av systemet til publikum samtidig, i en hodeløs feiring av punk, frihet og folk.

Øl fløy veggimellom og holdt by:Larm-crewet travelt opptatt med tørkepapir for å unngå kortslutning i alt utstyret på scena. Og midt oppe i alt sammen sto Svartepeeng beinstøtt på scena, og vrengte ut frydefullt aggressiv punk. Bandet skilter også med en voldsomt karismatisk frontmann som beholdt intens kontakt med publikum fra start til slutt.

Dette var ikke kvelden for hverken klaustrofobi eller agorafobi, men derimot for hard musikk med vanvittig energy og høy underholdningsverdi.


Se alle bildene fra by:Larm-lørdagen i bildekarusellen her: