Primavera Sound avslørte i går årets program som lekkert ble presentert gjennom kortfilmen "Line-Up". Blant årets program finner man norske artister som Kvelertak og Mattis With.

Den 29. til 31. mai 2014 går den fjortende utgaven av Primavera Sound av stabelen i Barcelona. Festivalen som alltid frister musikk-feinschmeckere med et program bestående av det ypperste innen indie og alternativrock har allerede annonsert storhetene Arcade Fire, Pixies og Neutral Milk Hotel til årets plakat.
Andre headlinere er Nine Inch Nails, The National, Queens of the Stone Age, Volcano Choir og Kendrick Lamar.
Nylig reformerte Slowdive gjør en av sine første festivaljobber og Television fra New York fremfører sitt største album "Marquee Moon" i sin helhet. Andre godbiter som kan nevnes er Disclosure, Foals, Mogwai, Metronomy, Darkside,Warpaint, CHVRCHES og Cut Copy.

De siste årene har det vært en økning i besøkende fra Skandinavia til festivalen, i fjor var det omlag 2/3 flere nordmenn enn året før. Gjennom sitt PrimaveraPro program har festivalen også blitt en viktig møteplass for musikkbransje fra Europa, Latin-Amerika og Nord-Amerika.

Festivalpass til redusert pris er tilgjengelig på Billettservice frem til 8. februar.