Foto: Oddbjørn Steffensen

Seigmen må utsette sine kommende konserter etter at vokalist Alex Møklebust har vært alvorlig syk og innlagt på sykehus med covid-19.

- I midten av oktober skjedde det som ikke måtte skje, Alex ble lagt inn på sykehuset med covid-19. Vi hadde alle fryktet dette, på grunn av svekket immunforsvar er vår kjære vokalist i kategorien «spesielt utsatte» og vi skal nøye oss med å si at dette gikk så langt i feil retning at vi en stund fryktet det verste. Takket være eksperimentell medisinering og sterk vilje snudde situasjonen seg i siste liten og han kom seg gjennom det, skriver bandet på sin facebook-side.

I samme post var det en hilsen fra Alex:

- Til alle venner og fans av Seigmen. Jeg er ute av sykehuset og i gang med rehabilitering og oppfølging. Denne opplevelsen har vært utrolig tøff, både fysisk og psykisk, og jeg må ta tiden til hjelp for å komme tilbake i form. Tanken på å stå på en scene igjen og møte fansen er en stor motivasjon og jeg ser fram til den dagen det kan skje. Inntil da trenger jeg ro til å fokusere på helsa og jeg ber om forståelse for at jeg må trekke meg tilbake for en periode. Takk for at dere er der, jeg gleder meg til å se dere alle igjen neste år! - Alex

Stavanger - Den oppsatte konserten torsdag 16. desember flyttes til ny dato på Folken onsdag 25. mai (dagen før Kristi Himmelfartsdag).

Tønsberg - Den oppsatte konserten på Støperiet lørdag 18. desember utsettes til lørdag 17. desember 2022.

Oslo - Den oppsatte konserten på Sentrum Scene fredag 17. desember flyttes til Rockefeller (ny venue) fredag 19. august.

Kjøpte billetter gjelder automatisk til ny dato/venue.