Infernofestivalen har nå sluppet to nye band og med Satyricon, Destruction, Shining og Tulus bekreftet fra før er lineupen nå oppe i 6 navn. Totalt skal 40 band opptre i løpet av festivalens fire dager og festivalledelsen har lovet å slippe nye navn med jevne mellomrom før hele programmet kommer på festivalens kick-off på John Dee 26. januar.

Som nevnt i ingressen er det altså Krux og Behemoth som nå har blitt bekreftet. Polske Behemoth har også spilt på festivalen tidligere (2002), men for det svenske doom metal bandet Krux blir dette første opptreden på Inferno. Bandet, som består av medlemmer fra blant annet Candlemass og Yngwie Malmsteen, er likevel å regne som et av de store navnene innen metal og har fått mange lovord i sin relativt korte karriere.

I tillegg melder Blabbermouth.net at 1349 har blitt bekreftet, uten at dette nevnes på verken festivalens eller bandets hjemmeside.

Infernofestivalen går av stabelen 19.-22. mars neste år og billettsalget er allerede godt i gang. Mer info finnes på festivalens hjemmeside.