Verdensstjernen Avicii, Norges største rockeband og vår største stjerne i utlandet er klare for Jugendfest i august. Festivalen slapp rett før påske også artistene Susanne Sundfør, Lars Vaular, Presidents of the United States of America, Lido-Lido og Bjørn Eidsvaag.

Mannen bak det som kanskje var fjorårets aller største internasjonale hit, ”Levels”, kommer til Ålesund i august med et enormt sceneshow. Avicii er en av verdens største artister i øyeblikket, og har nylig blant annet samarbeidet med Madonna og David Guetta. I vinter solgte han ut Oslo Spektrum to ganger på én dag.

Avicii fikk sitt gjennombrudd i 2009, og har siden toppet hitlistene med låter som ”Fade Into Darkness”, ”Bromance”, ”Street Dancer” og ”Levels”. Avicii har fylt stadioner verden over med fengende melodier og storstilt, høyenergisk produksjon som har skaper elektrisk stemning på dansegulvet. I dag er han kanskje den aller hotteste DJ/producer-artisten i verden.To andre navn som er klare for Jugendfest på Color Line Stadion i Ålesund 16. – 18. august er Kaizers Orchestra og Maria Mena.

- Det kommer til å ta fullstendig av. Allerede nå kan vi si at det er den sterkeste line-up’en vi har hatt på Jugendfest noensinne, men det kommer flere store navn, lover bookingsjef Ante Giskeødegård.

Billettsalget til Jugendfest går meget bra. Aldri før har det vært solgt så mange billetter til festivalen.

- Maksimumkapasiteten på stadion slik vi skal bruke den er 8000 mennesker. Det vil overraske meg mye om vi ikke blir utsolgt i år også, sier Giskeødegård.

- I dag slapp vi også et begrenset antall studentbilletter i samarbeid med Sparebanken Møre. Disse har 400 kroner i rabatt for et 3-dagers festivalpass.

- Både ungdomsbillettene og studentbillettene blir alltid utsolgt. Det er ikke et spørsmål om, men om når. Så jeg vil oppfordre folk til å sikre seg disse kjapt, avslutter han.

Jugendfest på nett