Endelig er Marina and The Diamonds klare med det nye albumet Froot. Etter å ha toppet den britiske lista i 2012 med albumet Electra Heart trer artisten inn i spotlighten igjen.
I går annonserte Marina singelen Froot til albumet som er ventet i starten av 2015. Singelen er navngitt etter albumtittelen.

Pop, glitter og mørke tekster har omfavnet Marina Diamandis som en lyserosa sky de siste årene. Froot er nok ikke noe unntak - heldigvis. Men den nye singelen viser en roligere versjon av den mørke cheerleaderen. Sangen sender et sommerlig diskoteket til våre kalde, nordiske ører, og varmer oss med juicy tekster. En klassisk Marina med andre ord.

Med David Kosten som medprodusent har Marina virkelig blomstret. Jeg tror flere ville spist frukt hadde det vært like bra som Froot høres ut som. Hvem trenger vel ikke mer saftige fyrverkeri fylt med stilig lyder og smaker i dietten sin? Ja takk, Marina! Denne smakebiten lover godt for resten!Hvis du vil finne ut mer om Marina and The Diamonds er det bare å besøke facebook-siden hennes

her