Archy Marshall er den 21 år gamle fyren bak King Krule, som også går under navnet Zoo Kid, Edgar The Beatmaker, DJ JD Sports og Sub Luna City. Hvert navn betegner en liten del av ungguttens kreative prosjekter og produksjoner, og viser hans tydelige ønske om å snakke til verden gjennom sine prosjekter, og kanskje fremfor alt – ha friheten til å ikke være låst til noe spesifikt.

Idag kom A New Place 2 Drown som er hans første store utgivelse siden debutalbumet fra 2013, 6 Feet Beneath the Moon, som da under navnet King Krule. A New Place 2 Drown er et slags multimedia prosjekt i tre deler som består av en plate, en bok og en kortfilm.

Boken inneholder diverse dikt, fotografier og tegninger lagd av Arshall og hans bror, noe vi får små glimt av i den tilhørende filmen under:



Plata er hakket mer instrumental, mørk og svevende enn 6 Feet Beneath the Moon og er et utmerket bevis på at han har modnet seg på alle mulige måter siden han ga ut debutalbumet sitt som 19-åring. Sjangerne vandrer blant annet mellom jazz, hip hop, darkwave og indierock.



Sjekk også ut Easy Easy, en av hans mest kjente fra debutalbumet, her: