Den profilerte singer/songwriteren og multiinstrumentalisten Ty Segall kommer til Bergen og Oslo.

Segall har lenge imponert med sin miks av blant annet garasjerock, glamrock og psykedelia inspirert av stjerner som David Bowie og Marc Bolan, men også hardrock- og punkstorheter som Black Sabbath, Kiss, Stooges og Black Flag.



Som den ekstremt produktive artisten han er, slipper Segall sitt tiende album «Freedom’s Goblin» 26. januar. Etter å ha levert svært kritikerroste plater i et tiår, er det ingen grunn til å forvente noe annet enn skyhøy kvalitet også denne gangen.

Albumet kom til i flyt med året som var: Dager med oppkast og dager i ekstase og flukt, samt dagene i mellom. Regelboka er kastet, og «Freedom’s Goblin» er fylt til randen av et dypt låtskrivertalent, om det så er ballader, bangers, screamers eller funky spor – alle er viderekoblet til nye Ty-identiteter i kjærlighetens og avskyens navn.

Etter en fullstappet konsert på John Dee i 2016, ser vi fram til et energisk, skranglete og fuzzy gjensyn med Ty Segall! Segall spiller på Landmark i Bergen tirsdag 12. juni og på Parkteatret i Oslo 13. juni.

Billettene er i salg via Ticketmaster nå.