Blossoms slipper albumet Cool Like You 27.april. Cool Like You er oppfølgeren til den selvtitulerte førsteskiva, Blossoms, som ble nominert til beste plate på Mercury Prize.

Bandet har allerede delt albumets første singel og musikkvideoen til I Can`t Stand It, en låt delvis inspirert av filmen Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Bandets frontmann Tom Ogden forklarer:

- Det er en sang om å desperat ønske å glemme noen, men du klarer det ikke fordi de er en del av deg, og om hvor uutholdelig det føles. Spotless Mind handler om å slette noen fra tankene dine, og glemme at de i det hele tatt eksisterte, og det hører du i teksten. Det er en veldig bokstavelig låt på mange måter.

Denne inspirasjonen billedgjøres også i videoen.

- Jeg gjennomgår en operasjon for å slette minner fra et tidligere kjærlighetsforhold. Handlingen finner sted i en surrealistisk del av tankene mine, med resten av bandet som leger og kirurger, forteller han.

I løpet av den første uken føk singelen inn som nummer syv på Spotify UK Viral-listen og har nå blitt strømmet halvannen million ganger på et par uker!