Foto: Per Ole Hagen

Når festivalportene stenges i Sofienbergparken på Grünerløkka 13.- 15. juni, fortsetter PiPånden videre på samtlige konsertscener og venues i bydelen og omegn.

Med konseptet PiP Natt vil festivalpublikummet fortsette den gode festivalstemningen med blant andre Spellemannsvinner Malin Pettersen, Silver Lining, Lindstrøm og Bendik Brænne- og DJ sett med artister som Maya Vik, Strangefruit og Ivan Ave.

Ikke nok med at festivalen utvider med en større park, nå vil PiPfest også ta festivalnatten i Oslo Øst. Med 12 ulike venues med på laget, er programmet til PiP Natt klart, og festivalen og klubbene lover god variasjon- og dansbare netter:

- Nå som vi flytter til en andre siden av elven, hvor festivalen er i gangbar avstand til de heteste stedene, ønsker vi å gi et større tilbud til gjestene våre, sier ansvarlig for PiP Natt, Sverre Aksel Eilertsen, og legger til: Det er også skikkelig gledelig at alle vi spør gjerne ønsker å få være med og at det er stor variasjon i programmet, fra DJ set med JEZ_EBEL på Oslovelo, til Dave Harrington Group på Jaeger og Kåre Indrehus på Grünerløkka Brygghus.

Oslo Øst åpner dørene
Blant utestedene som er med i på PiP Natt, finner vi den populære scenen Parkteatret:

- Vi ønsker PiPfest velkommen til Grunerløkka, og synes det er skikkelig stas at bydelen nå endelig får sin egen musikkfestival! Vi fortsetter festen på Parkteatret når festivalen stenger sine dører for kvelden. Det blir Americana-kveld med bla. Malin Pettersen og Bendik Brænne, Lindstrøm gjør live-set og vi får besøk av Hubbabubbaklubb, sier daglig leder Limita Lunde.

Følgende steder arrangerer PiP Natt
Parkteatret, Oslovelo, Blå, Vespa&Humla, Grünerløkka Brygghus, Perla, Aku Aku, Kulturhuset, The Villa, Jaeger, Ingensteds og Nedre Løkka Lounge.Arister som New Order, Madrugada, The Streets, The 1975, Jungle, Kurt Vile, Metronomy, Julia Holter, Hajk, Nils Frahm, Mari Samuelsen, Matt Corby, The tallest Man on Earth, Boy Pablo er bekreftet til PiP.