Foto: Oddbjørn Steffensen

I fjor spilte Alex Cameron på Øya, hvor han virkelig innfridde. 19. oktober er han tilbake i Oslo, og denne gangen på Parkteatret.

Gjennom sitt første album, «Jumping the Shark», skapte australske Alex Cameron sin persona med elektro-popsanger om håp og fiasko. Albumet ble først utgitt som en gratis nedlastning på hans hjemmeside i 2013, og ble året etter utgitt som LP av Siberia Records.

Alex Cameron har vært på turné med store artister som The Killers, Mac DeMarco, Kevin Morby, Unkown Mortal Orchestra og Foxygen. Vi kjenner også Cameron fra det australske elektronika-bandet Seekae.

På andrealbumet, "Forced Witness", utvidet han konseptet og samarbeidet med Angel Olsen, Foxygens Jonathan Rado og Brandon Flowers fra The Killers. Cameron skrev også fem av låtene til Brandon Flowers album «Wonderful Wonderful», som ble utgitt i 2017.

Camerons låter er ofte kjennetegnet av et mørke og humor, og liveshowene hans er virkelig ne for seg selv. Denne karen har danseskills! 19. oktober er han tilbake i Oslo, og denne gangen på Parkteatret.