Maximo Park til Oslo! Indie-veteranene er bekreftet til PiPNatt på Vulkan Arena når PiPfest sin første dag er ferdig i Sofienbergparken! En perfekt forlengelse av festivalopplevelsen som samme dag har bekreftet King Gizzard & The Lizard Wizard med flere.

Maximo Park har med over 3 millioner solgte album og flere listetopp-plasseringer i bagasjen blitt en betydelig inspirasjonskilde for andre band i sjangeren. Bandet begynte allerede i 2003, da trommisen Tom English hørte vokalisten Paul Smith synge «Superstition» av Stevie Wonder på en karaokekveld. Kort tid senere, nådde de sammen toppen av listene i England med hjelp av produsenter som den anerkjente Grammy Award vinneren Paul Epworth. (Produsert Adele, Florence and the Machine og Rihanna).

Bandet fikk mye oppmerksomhet da de slapp debuten A Certain Trigger, ikke rart egentlig, når den byr på umiddelbare godsanger som ”Grafitti” og ”Apply Some Pressure”. To år senere slapp de oppfølgeren Our Earthly Pleasures, som fulgte i mer eller mindre samme glimrende fotspor. (Den fikk 9/10 av Musikknyheter.no)

Men om det er en ting Maximo Park virkelig er kjent for, så er det å levere sabla gode liveshow. Frontmannen, Paul Smith, har lenge vært kjent for sin engasjerende og rå kraft – og dette i kombinasjon med NME´s beskrivelse «Paul Smith den ultimate perfeksjonisten» så har vi en solid oppskrift på en frontmann. Og når de kan by på rocke-anthems som dette må det jo bli bra!Vulkan Arena torsdag 11. juni.