I mars 2022 kommer den amerikanske supergruppen The Dead Daisies til Skandinavia for tre konserter, og mandag 14. mars så spiller de sin eneste norgeskonsert på Vulkan Arena i Oslo.

The Dead Daisies er et kollektiv som kretser rundt gitarist David Lowy. Andre musikere har variert gjennom årene, men den kommende turnéen inkluderer ingen ringere enn Glenn Hughes (Deep Purple / Black Country Communion), Doug Aldrich (Whitesnake / Dio) og Tommy Clufetos (Black Sabbath / Ozzy Osbourne).

The Dead Daisies har vært på turné med bl.a. ZZ Top, Aerosmith, Lynyrd Skynyrd, Judas Priest, KISS, med fler. De har spilt utsolgte konserter og gjestet festivaler fra Latin-Amerika og USA til Europa og Japan, og bare det siste året opptrådt på store festivaler som Download, Hellfest, Graspop og Sweden Rock.

I begynnelsen av 2021 slapp de det kritikerroste albumet "Holy Ground" og utgivelsen blir etterfulgt av en stor verdensturné. Ikke gå glipp av denne sjansen til å oppleve noen av de største navnene innen klassisk rockemusikk.