Foto: Jonathan Vivaas Kise

No. 4, bestående av Emilie Christensen, Ingeborg Marie Mohn og Julia Witek har gått gradene fra intimkonserter for venners venner via støvete klubbscener og Rockefeller til Operahuset og hovedscenen på Øyafestivalen. Med tre Spellemann-nominerte album og over 35 millioner Spotify-streams, har de befestet posisjonen sin som et av Norges mest populære og elskede band.

Med sanger som «Lite og stort», «Føkk lunsj», «Alt feil», «Låst» og «Farlig» har No. 4 vært soundtracket til hverdag og fest for tusenvis av mennesker, og når bandet spiller live er konsertene preget av allsang, dans og elektrisk stemning i luften.No. 4 var på vei på en større turné i forbindelse med slippet av albumet Duell i starten av 2020 da koronapandemien traff, og nå ønsker bandet å samle alle fans til en stor fest i Oslo Spektrum. Dette blir bandets aller største konsert, og man kan forvente alle deres mest kjente sanger og flere overraskelser.

"Vi er vant til å kunne dra ut og spille for folk, enten det er for studentene i Trondheim, kor-gjengen i Bergen eller vennene våre i Oslo. Nå som det har vært helt stille i over ett år tenkte vi det var på tide å samle alle på ett sted. Det er kanskje galskap å booke Spektrum, men da sliter vi i allefall ikke med for lite plass," sier vokalist Emilie Christensen.

Lørdag 19. mars 2022 inntar No. 4 Oslo Spektrum for deres hittil største konsert!

Billetter er i salg fra torsdag 27. mai kl 10.