Foto: Therese Wangberg

Med verdenstjernen Rag `n´Bone Man og anthems-rockerne Death By Unga Bunga kompleteres årets Pstereo lineup!

Nå er det snaue to måneder igjen til Pstereo endelig skal gjenerobre Marinen, og vi avslører de to siste artistene til årets festivalplakat!

Rag'n'Bone Man har etablert seg som en av Storbritannias mest suksessrike artister i nyere tid, og med debutalbumet «Human» seilte han rett inn på førsteplassen på de britiske albumlistene. Låta med samme navn toppet singelistene i over 15 land verden over, og videoen til låten har i skrivende stund mer en 1.5 milliarder avspillinger!
Selv om Hiphop var veien inn i musikken for briten, er musikken hans ispedd en god dose soul, blues og alternativ rock, som gjør den tilgjengelig for veldig mange. Konsertrapportene fra Englandsturneen i kjølvannet av oppfølgingsalbumet Life by Misadventure formelig gløder over av entusiasme og vi gleder oss enormt til å oppleve den kraftige og varme barytonstemmen med hans suverene band i skumringen på Marinen lørdag 20 august. Denne vil det gå gjetord om i lang tid!

- Det føles utrolig deilig å endelig lande programmet og hanke inn en internasjonal storfisk som Rag'n'Bone Man sånn helt på tampen. En fantastisk liveartist med et helt makalaust band som virkelig har evnene til å kunne trollbinde Pstereopublikummet, sier Kim Aasli, bookingansvarlig i Pstereo.

Norges mest energiske rockeband Death By Unga Bunga fyller 15 år i år og det gjør jammen meg Pstereo også! Da passer det godt at de inntar Marinen fredag 19. august med helt latterlige fengende gitarriff og rocke-anthems som ville gjort Phil Lynott stolt. Garasjerockerne fra Moss har bevist gang på gang at de er et av Norges desidert beste liveband, og med den solide sjetteskiva «Heavy Male Insecurity» under beltet, blir det en fryd å oppleve de på Pstereo. Se opp for crowdsurfing og gitarspilling med tennene!

- Med Death by Unga Bunga på plakaten vet vi at vi får en solid dose rocke-anthems som sparker i gang ei alle tiders festivalhelg. I likhet med Pstereo fyller bandet 15 år i år, og det føles helt riktig å invitere garasjerockerne i bursdagskalas, sier Aasli.