Foto: Sebastian Ervi

Når du skal på konsert er det viktig å være godt forberedt. Det finnes essensielle ting å ha med for å kunne nyte musikken, men også tiltak for å være forberedt på uforutsette hendelser som kan oppstå underveis. Men å kjøpe alt du trenger for å dra på konsert kan være dyrt, så refinansiering
kan være en smart måte å finansiere din konsertopplevelse uten å måtte tømme bankkontoen.

Etter å ha sikret finansene, kan du begynne å tenke på hva som skal pakkes med til konserten. Her er noen av de essensielle tingene du bør vurdere å ta med deg for en optimal konsertopplevelse

Ørepropper


Ørepropper er essensielt til en konsert, spesielt hvis du vil unngå hørselsskade. Lydnivået på en konsert kan være svært høyt, og selv om du ikke merker det umiddelbart, kan det føre til permanente hørselsproblemer på sikt. Det finnes ulike typer ørepropper på markedet, inkludert engangspropper og gjenbrukbare propper som kan tilpasses individuelt. Investering i gode ørepropper kan være avgjørende for å bevare hørselen din og fortsatt kunne nyte konsertopplevelsen fullt ut. Det er verdt å merke seg at noen konsertlokaler også tilbyr ørepropper gratis eller til en lav pris, så det kan være lurt å sjekke ut mulighetene på forhånd.

Solkrem


Hvis du skal på en utendørs konsert på en solfylt dag, vil du definitivt ønske å ha med solkrem for å beskytte huden din. Solen kan være nådeløs, og du vil ikke ha en ubehagelig solbrenthet som ødelegger resten av konserten. Mange velger å bruke solkrem selv når ikke solen er på sitt sterkeste for å beskytte huden over tid.

En liten sekk eller veske


En liten sekk eller veske kan være svært nyttig for å bære alle de essensielle tingene du trenger på konserten, som nøkler, mobiltelefon, solbriller, lommebok, osv. Velg en veske som er lett og enkel å bære med deg, men som samtidig er stor nok til å romme alt du trenger.

En ekstra batteripakke eller lader


Mobiltelefonen din vil sannsynligvis gå tom for strøm i løpet av konserten. Derfor kan det være lurt å ha med en ekstra batteripakke eller lader, slik at du kan holde telefonen oppladet og i stand til å ta bilder og videoer under konserten.

Så, nå vet du hva du bør ha med på konserten for å kunne nyte opplevelsen fullt ut. Om det regner kan det selvsagt være lurt å pakke en regnponcho. Det er viktig å være godt forberedt og ha alt du trenger for å kunne nyte konserten til det fulle.

Denne er saken er et annonsesamarbeid med Sambla.