Interstate Americana var en suksessrik festival som ble holdt på Vulkan i 2019 og 2020. Nå er den tilbake som Interstate 23 på Røverstaden, som ligger under Oslo Konserthus og har to scener: Klubben og Dueslaget.

Seks artister spiller fredag fra kl 18, sju artister spiller lørdag fra kl 17.15. Når én konsert er ferdig, begynner den neste på den andre scenen. Dermed er det mulig å få med seg alt.

Blant toppnavnene er den amerikanske countrystjernen Jim Lauderdale og duoen Larry Campbell & Teresa Williams. Campbell spilte i en årrekke gitar i turnébandet til Bob Dylan, og spiller sammen med kona Teresa Williams også på Bobfest på Røverstaden søndag. Dette er en norsk feiring av Dylan med en rekke artister.

Interstate 23 starter fredag 18. august kl 18 med The Local Honeys, etterfulgt av norske Toini & The Tomcats, Josiah and the Bonnevilles, engelske Elles Bailey, Caleb Caudle og Banditos.

Lørdag 19. august begynner med Trond Svendsen & Tuxedo kl 17.15, etterfulgt av Violet Bell, norske El Cartel, Scott Ballew, Jim Lauderdale, kritikerfavoritten Emily Scott Robinson og Larry Campbell & Teresa Williams.