Trondheimsbaserte Bokassa slipper sin debut-EP War On Everything fredag 2.oktober. Vi har fått sjekke ut platen og kan melde om et fyrverkeri av en punkfest, hvor brutaliteten og energien fra hardcorepunken fusjoneres med nedstemte og seige riff fra stonerrocken. Selv har bandet navngitt musikken sin til stonerpunk. En herlig oppvisning i musikalsk aggresjon på plate, fra et band som jeg virkelig får lyst til å oppleve live.

Førstesingelen No Control har man allerede kunnet høre både på Pyro, hos Thomas Felberg på NRK P13 og hos Kristopher Schau på Kvegpels. Sistnevnte likte det han hørte så godt han han like godt tok med seg Bokassa som support for The Dogs.

I tillegg til at bandet har spilt med The Dogs, har de også delt scene med band som Frk.Fryd, Hold Fast, Johndoe, Exploding Head Syndrome, Warpriders og bergenske Still Shaking.

EPen er mikset og mastret av Morten Fjeld og spilt inn i henholdsvis Støy (The Regent, Freddy Caused Pain) og Brygga Studio (Motorpsycho, Cadillac, Blomst) i Trondheim.