Inge Bremnes har allerede gitt oss låter som «Ikaros», «Ett sekund», «Videre nu» og «Naiv» - og nylig ga han ut nok en perle av en låt! På hans nyeste singel - «Ingen som veit» - trøkker han litt ekstra til, og resultatet er en energisk og fengende poplåt som skiller seg litt fra de tidligere låtene sine. Nå er videoen til låten klar og Musikknyheter.no kjører premiere!

«Noen ganger får man lyst å gjøre noe nytt. I mitt tilfelle har det betydd å drite litt i forventningene til hvordan musikk jeg skal lage, både fra meg selv og fra de som hører på - og alle andre som eventuelt har noe å mene om det. Jeg har rett og slett lyst å gi litt faen, og trøkke på. Og det har jeg gjort. ‘Ingen som veit’ er låt nummer to fra mitt andre album, og handler om at det man ønsker å vite ikke alltid samsvarer med det man trenger og har godt av å vite» forteller Bremnes.

Mattis Ohana Goksøyr er regissøren bak musikkvideoen til låta og han forteller at han faktisk hentet litt inspirasjon fra Stranger Things til musikkvideoen.

«Da vi skulle produsere en musikkvideo for Inge Bremnes, var det hans kommende låt «Himmelblå» som egentlig var i fokus. Men da vi var på location for denne, i et forlatt hus øverst på Holmenkollen, tok vi opp idéen om en video til «Ingen som veit» også. Synthen i låta gir en 70s vibe, og med serien Stranger Things som nylig referanse, hentet vi frem en fargeskala vi likte godt. Hele videoen er egentlig et portrett av Inge som artist. Han er utrolig dyktig og tekstene hans er lyrikk av høyt kaliber, men Inge som live-artist er det fremdeles mange som har gått glipp av. Derfor er videoen et bidrag på å dra Inge enda lenger inn og frem i spotlyset, slik at alle radiolytterne der ute får lyst å dra på Parkteatret i februar» utdyper regissøren.

Inge Bremnes spiller på Parkteatret i Oslo 23. februar.