Australske Parcels slapp nylig sitt selvtitulerte debutalbum til strålende kritikker. Albumet, som forøvrig avsluttes ved at Berlin-rapperen Dean Dawson roper ut navnene på alle som var involvert i innspillingen av albumet, som en audioversjon av en rulletekst, beskrives som sjarmerende, tidsløst og catchy.

Bandet, som selv flyttet til Berlin for å friste lykken, lager dansbar electro-infused popmusikk med funky rytmer. Tenk Daft Punk møter The Kooks møter Tame Impala møter Unknown Mortal Orchestra, og legg til et par surfebrett og litt Berlinsk nattliv. Der har du Parcels.

I sin nye video som vi kjører norgespremiere på i dag, har de fått med seg selveste Milla Jovovic, kjent fra blant annet The 5th Element og Resident Evil-filmene. Resultet har blitt en 7 minutter lang slasher-skrekkfilm. Om videoen sier bandet at:

"Dette er vår hyllest av den amerikanske slasher-filmen, en sjanger som er fascinerende i traditionalisme og strenge vedlikehold av sin klassiske symbolisme gjennom hver nye gjengivelse. Masken, kjøkkenkniven, hjemmeinvasjonen og selvsagt, jenta som står igjen til slutt - hvilket i vårt tilfelle ble Milla, den ikoniske skrekkfilmdronninga".

Bandet forklarer at de ble kjent med Milla da hun danset som en gal på en av konsertene deres under Cannes Film Festival, og hun erklærte seg som fan. De fant tonen gjennom en felles lidenskap for skrekkfilmer, og da bandet ymtet frempå om en idé de hadde for en video, var hun med med en gang.

Resultatet kan du se øverst i saken.